cap_1200x400

L’ADL d’Almussafes organitza un curs sobre empreniment social

Publicado el domingo 11 de junio, 2017.
Autor: Adient
Categorias: Administraciones Públicas - Economía Social y Solidaría - Notícias

La Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament d’Almussafes està organitzant en col·laboració amb ADIENT Associació un curs sobre empreniment social en el qual els assistents tindran l’oportunitat de treballar les seues idees de negoci juntament amb altres persones interessades a obrir-se un camí laboral com a empleats per compte propi. Al llarg de sis sessions de quatre hores de durada cadascuna, els participants aprofundiran en les qüestions que cal tenir presents per a aconseguir una autoocupació i ho faran a través d’una metodologia pràctica basada en el coaching grupal. Els interessats a participar en aquesta iniciativa, la data d’inici de la qual encara no s’ha determinat, hauran de posar-se en contacte amb l’Agència de Desenvolupament Local.

L’Ajuntament Almussafes sumarà en breu una nova proposta per a seguir lluitant contra la desocupació dels veïns de la localitat. L’Àrea de Benestar Social, Ocupació, Desenvolupament Local i Promoció Soci-Econòmica està ultimant l’organització d’un curs sobre empreniment social en col·laboració amb ADIENT Associació amb el qual els assistents rebran informació perquè puguen generar els seus propis llocs de treball. L’objectiu d’aquesta iniciativa és «empoderar a les persones aturades perquè siguen les protagonistes de la seua carrera professional i puguen adaptar-se als nous escenaris del mercat laboral», assenyalen des d’aquest departament municipal.

Per a dinamitzar les jornades, el curs s’estructura en microtallers en els quals podran participar un màxim de quinze persones, intentant que els equips estiguen formats per perfils heterogenis, atès que l’objectiu és sumar major coneixement, experiències i actituds enfront de situacions futures.

«Moltes vegades tenim una idea de negoci, però no sabem si és viable ni com podem dur-la a terme, i acaben sense materialitzar-se iniciatives que poden arribar a convertir-se en un o més llocs de treball», destaca l’alcalde d’Almussafes i regidor d’Ocupació, Toni González. «Amb aquest curs pretenem que els veïns treballen les seues idees juntament amb altres persones amb similars inquietuds empresarials i oferir eines per a poder obtenir una ocupació per compte propi», assenyala.

Aquesta «Càpsula Formativa d’Empreniment Social», com es denomina el projecte, es durà a terme en el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes d’Almussafes durant un total de sis sessions de quatre hores cadascuna, i en una data encara per determinar. Els interessats hauran de posar-se en contacte amb l’Agència de Desenvolupament Local en el seu horari d’atenció al públic o cridant al telèfon 96 178 22 15.

En les sessions, que utilitzaran la tècnica del coaching grupal, s’aprofundirà en aspectes com l’economia social i solidària, el empreniment social, l’estratègia, la viabilitat, la comptabilitat, la visibilitat o la generació de sinergies. Per a aconseguir-ho, es prestarà especial atenció a aspectes com els objectius professionals, la inserció laboral mitjançant la creació d’ocupació, les estratègies i habilitats per a generar el propi lloc de treball o la generació d’una xarxa de contactes amb persones amb les mateixes inquietuds.

Nosotros

ADIENT somos una asociación de profesionales que damos SOPORTE COMPLETO (jurídico, económico, social, laboral) al desarrollo de las distintas entidades de la Economía Social y Solidaria en la Comunidad Valenciana, así como a aquellas personas que quieren emprender o a entidades ya existentes.

Contacta

  • Calle Joan Verdeguer, 16,
    46024 Valencia, España.

  • De lunes a viernes: 9h hasta las 19h
    Sábado y domingo: Cerrado

  • info@adient.org

¿Quieres recibir información?

Suscríbete a nuestra lista de correo para recibir las actualizaciones en tu bandeja de entrada.

Copyright 2017 ADIENT ©  Todos los derechos reservados

A %d blogueros les gusta esto:

Si continuas utilizando este sitio aceptas el uso de cookies. más información

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar